vineri, 23 aprilie 2010

Instelate


 

 


Un colier realizat intr-un week-end (mai lung), cu scopul de a participa la concursul "Sint o diva" de pe forumul http://designerdebijuterii.forumup.com/  Asa ca setul meu se numeste... "Sint o stea"! Ok, ar fi trebuit sa ma straduiesc mai mult, dar n-am avut timp!

Pandantivul este cu dubla fata, dupa cum se poate vedea. Totul este realizat din margele Toho japoneze; dar daca la colier ele sunt marimile 11/0 si 8/0, la cercei sunt 15/0 si 11/0, si asa rezulta diferenta de dimensiune. Colierul acesta imi dovedeste din nou ca materialele fac diferenta; ca sa iti permiti sa fii "simplu", trebuie sa ai cele mai bune materiale.

Va rog sa-mi remarcati inchizatoarea! Este prima data cand fac o inchizatoare din margele si sunt foarte incantata de ea.

Multe multumiri lui RuxyPixy (http://ruxypixy.blogspot.com/) pentru modelul stelei (pe care l-am mai adaptat eu putintel).

 

A necklace that I made in just a weekend (a longer one) to take part in the contest on http://designerdebijuterii.forumup.com/  The contest was called "I'm a diva", so my necklace is named... "I'm a star"! (pretty obvious, I know)  I wish I had made something more complicated, but the deadline was closing in...

2 comentarii:

  1. foarte frumoase toate !
    felicitari !
    as dori sa colaboram cu forumul meu , daca se poate .
    iti las id meu : stef30iasi .
    o zi buna si spor la treaba !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este bestial!..........intr adevar calitatea bilelor se vede intotdeauna....

    RăspundețiȘtergere